Tuesday, April 19, 2011

Segmen Fesyen Bersama Rsanah ( make Up )

Assalamualaikum

    Ellop ehh ermm berapa hari ini segmen fesyen just senyap je kan bukan apa sanah tak ada nak menaip ehh lagipun idea tak ada..ok hari sanah teruskan dengan segmen make up tu k....mungkin korang banyak tips tentang make up nikan ehh....ok bagi sanah sendiri sanah memang suka make-up ....make up g kuliah  or jalan-jalan je la kalo yang keluar simple rasanya tak perlu make-up sangat pun...

    sanah suka smokey eyes ehh entah kenapa..tapi bagi sanah smokey eyes ni lebih nampak cantik dan mata pun nampak galak..sanah memang suka make-up yang nampak mata galak...okey sanah nak bagi tips la nak bagi nampak mata kita lebih galak adalah sebaiknya kita memakai eyes shadow warna hitam yang LEBIH GELAP eye liner Pun guna dengan lebih tebal jangan lah tebal sangat coz dia akan lebih effect nampak mata kita lebih besar okey... macam ni
                                                                         =




                                                                        =



Mata LebIh menyerLaH 



     Okey sanah bukan pakar make-up pun uhhhh....kORANG PULA MACAM MN ? sanah nak juga tahu jenis make up yang orang aplikasikan,,hopely kita oleh share okk...kalau ada yang nak sanah buat tutorial make up ni insyallah sanah akan pertimbangkan ..tapi sanah rasa remaja diluar sanah tu da ramai yang tahu kan...tapi kalau ada permintaan insyallah eh....apa pun SHareIng Is carInG rIgHt Tq mUaH...sEE U aLL In nexT enTry..wsalam
Post a Comment