Friday, April 8, 2011

SaNgaT-saNgaT BosaN...

AssalLamUaLikum...

    Helloo u aLLs pa kaBaR semua lama da tak dengar cerita khabar korang..lagipun sanah kurang update blog sejak dua menjak ni entah la macam tak da mOOd je ,,balik-balik sanah buat blokwalking je...sepertI korang sanah sekarang sangat-sangat bosan entah la nak jalan pun banyak sangat halangan dari segi kewangan dan juga masa. Jelez tengok kawan-kawan lain yang ada masa tu boleh keluar minggu ni terperap je kat bailik so boring tau. Tulun2 sanah bosan sangat nasib bek ada movie kawan download boleh juga la sanah ilang bosan..best juga tau malam2 kitaorang tengok cerita hantu tutup lampu then masak sardin makan roti sedap sangat2 ha...ni la salah satu kerja giler yang selalu kitaorang lakukan...eh,,gelak2

   Plan study week pun terpaksa kena cancel aduss...plan nak pergi terangganu dengan kawan-kawan tapi dapat maklumat ada bengkel pula da UUM buat wajib pula tu aduh....tak pena2 study week kena kacau tiba2 sem ni kna pla da..ermm punah la semua rancangan uh...tapi apa pun ianya tetap mempunyai kebaikan kan dapat ilmu banyak cikit insyallah. BOsaN yang mendatang tak dapat dibendung lagi ni rasa nak jalan je sekarang ni uhh tapi tetap tak boleh ......sedey..kawan lain sekarang tengah makan kfc dengan pensyarah kita terperap kat bilik erm sedey la...

   Ok lah da bis sanah melepas rasa bosan sekarang ni memang rasa lega ckit la uhh ya la mana tak nya kebosanan tak dapat dibendung n kena diluahkan kan....ok lah sanah nak bhenti jap k sapa2 da maklumat sal percutian pakej murah bagitahu lah sanah ok ,,,sanah nak plan2 ehh k by
Post a Comment