Friday, April 1, 2011

CuN ...MeManG cuN

Assalamualaikum...uaLLsss

    cUN gILer Lah haaa,,,korang da mesti dapat agak kan pa yang sanah nak bagitahukan,,kann,,,hari ni sanah dan kawan2 pergi lepas tenion lah katakan,,uhhh  pa lagi tengok wayanglah eh,,,ktorang trngok cerita CUN ehh wah filem tuu bagi sanah lah memang best,lawak,sweet n sedih pun ada ,,suka tengok remy so gentle kat filem tu,,,bila part lawak tu memang asyik ketawa je ,,erm bila da part sedih sanah le nangis ehh,,,so pada yang belum tengok lagi tu pergilah jenguk2 panggung ok..takut korang nyesal tak dapat tengok....

    Ok Lah sanah bagi preview la cikit tentang filem ni uh,,,,ok watak utamanya adalah remy n maya karin ok,,ianya mengisahkan tentang luna (maya) sebagai artis yang ingin mencari ketenangan didesa,,,,masa ni lah maya jumpa dengan remy tu ehh...memang banyak bnde sweet n lucu bila dowang ni bersama....okk stop22 nanti kalo sanah cerita pula tak ada yang nak g panggung k...


   Ok tak rugi ok tengok filem ni ehhh korang akan rasa happy,sedih,romantik n banyak lagi lah bila tengok cerita ni...pas ni tak sabar pula nak tengok filem kongsi 12 mei ni uh,,,,,pas tu 19hb pla NUr kasih ermm xsabo2 den....

Three of Us

NaMpak gemuk lah upss

waT pe kat tangga pun ank bgambt
Post a Comment