Wednesday, April 13, 2011

Segmen Fesyen Bersama Rsanah

Assalamualaikumsalam...




     HellOp pagi2 ni sanah dapat idea tau erm,,,entah kenapa rasa nak buat sesuatu dalam blog sanah ok.
owh ya pas ni sanah akan buat entry or tips pasal fesyen la.,,,ala setakat suka2 je ok...walaupun sanah bukan pakar tapi sanah tetap nak share dengan korang ok juga..ok sekarang merupakan pengenalan je ok sanah akan buat satu segment yang mana kita boleh share-share tips or anything pasal fesyen muslimah itu pun kalo korang nak share la dengan sanah...ok

    Dalam segmen sanah akan banyak bagi tips berkaitan apa saja terutamanya fesyen, make up or anything la tapi yang penting berlandaskan fesyen muslimah ok.,readers2 pun boleh join juga dengan komen2 ke or bg pendapat....kalau tak pun tulis entry pasal korang punya pendapat pasal fesyen ni sebagai sharing and jangan lupa bg tinggal link ke apa ok agar sanah boleh baca entry....tujuan sanah buat macam ni saja untuk kita berkongsi ilmu dan minat tak kira lelaki ke perempuan ke ehh.

   Ok sebagai peringatan segmen ni hanya sebagai segmen suka2 sahaja ok maybe dalam sepanjang segmen ni banyak kekurangan yang wujud maklumlah sanah bukan pakar fesyen bagi sanah just nak shering je...hopely blogger d luar sanah boleh join or kita sama2 berkongsi ilmu ok girls ehh....
Post a Comment