Saturday, April 30, 2011

aKu hampir lagI...???

Assalamualaikum..

     exam...examnnn haa mesti da ada pecah kepala kan baca nota ....haa untuk pengetahuan korang sanah belum study lagi haa.....minggu ni bz dengan pelbagai aktiviti sampai rasa penat sangat2 ,dan juga tak larat..nasib baik study week tak adalah kuliah ..ermm sanah hampir lagi..upss hampir pe?? aiyaa xpyah teka ok biar sanah story morry kat korang.

    kemarin 29.4.2011 merupakan satu tarikh yang xberapa baik untuk sanah, sanah ada krisis dengan BFF sanah sendiri,,,iaitu Nia ermm entah la macam mana boleh macam ni la akibat salah faham,,,bila masing2 banyak simpan perasaan ni ..uhhh tapi alhamdulillah kitaorang da berbincang dan face to face so banyak benda nak dibincang,,,,so akhirnya semua selesai..sedih juga kemarin sampai menangis2 ni uh,,,,xmo..xmo ingat lagi biar je la peristiwa tu jadi pengajaran doakn persahabatan kami kekal hingga hujung nyawa ok..aku sangat2 sayang2 korang rangers teamm.....


Post a Comment