Friday, April 15, 2011

Segmen Fesyen Bersama Rsanah ( Part JaLan2)

Assalaualaikum...

       Hello u alls erm hari sanah nak cerita pula pasal fesyen bila kita keluar (OUTING) biasalah perempuan kan kalau nak jalan mesti nak cantik betul tak?? Bagi sanah pula kalau nak outing sanah nak kena prepare dan fikir nak pakai baju apa ek? mesti macam tu entah la kenapa sama gak macam kawan sanah or roomate ni namanya salwa dan nia. Susahkan nak jadi perempuan complicated ehh tapi itu bagi perempuan maam sanah yang xplan awal2 lah haa.,,,kalau sanah keluar ni adalah fesyen2 sanah gemar ok...


baju i simple look kurus bila pakai sekarang jd tren pula ni
favt sanah

okey sanah gna jacket ehh i loike

ni mm td gak mix n match salah satu fesyen yg  sanah selalu
guna kalo nak keluar

simple je tapi sanah mmg suka sngat2


Ni pun salah satu sanah spaling suka ehh
      

    okey fesyen outing sebenarnya tak kisah sekarang ni bukan setakat jeans je boleh kita aplikasi skirt pun boleh gak coz kalau nak cakap pasal fesyen outing ianya merangkumi secara general ermm ok..PENDAPAT KORANG ? biasanya korang pula macam mana? korang suka fesyen apa bila outing ek?? ehh
Post a Comment