Sunday, May 1, 2011

Hari Ni aKu enJOy kaT geNg Blog.....

Assalamualaikum....


         Okey hari NI sanah Full daY menghadaP laPtoP uhh....samPai maTa pun da kabur Macam biasa kalau da buka laptop ni benda wajib yang kena buka FB n BLog la....harI Ni kat Bilik memang bosan gilerrrrrr.....tapi nak wat pe lagi on9 je la bagi hilang bowink.,,,dapat lah idea blogwalking ehh,,,,,akhirnya sanah menerjah blog seorang blogger terkenal juga iaitu nisamenaip.blogspot.com okk...blog ni sanah suka ,,saya juga suka dengan NISA Kay ni she very cute person hari ni sanah dah terjah banyak bende pasal dia ni uhh,,,ok sanah paling suka bila dia digosipkan dengan seorang blogger ni sanah da lupa nama blogger tu,,,tapi dua orang ni nampak sweet sangat2 orang kata " bagai Pinang di belah dua gitu" haa..hopely gossip tu betul lah haa..sanah pla da yang lebih2 kan,,,,tak apa kita doakan je la ok,,,,

    Lepas wat blogwalking hari ni sanah banyak habiskan masa kat FB sahabat bLog ermm kat sana pun best gak banyak info dan kenalan yang sanah jumpa uhh kitaorang tukar2 link blog wa best juga dapat cari kenalan kat dunia blog ni having fun juga,,,,uhh nak sangat jumpa semua blogger2 ni uhhh tapi boleh ke?? ermm entah la yang penting persahabatan dia lam maya ni best juga ehh......


  Okey lah need to go ngantuk wei mata ni x nak tidow da jam berapa ni? so harus tdow ok pai...paiii


nak gto gak klmarin ktowg [pcnic dengan pensyarah  finance ktorg ehh
miss aishah namanya
Post a Comment