Tuesday, March 22, 2011

4 mInggU akaN mengamatkan tidurku..

Assalamualaikum

     saNah datang lagi ehh,,,,,first sanah nak bersyukur coz follow sanah da semakin bertambah  tau suke2...yang paling best sanah akhirnya terbuka nak ikut contest ehh ,,,first tym la katakan..okey lets back to the topic k ermm sekarang ni nak 4 minggu lagi study week dan yang wat sanah risau selama 4 minggu ni banyak kerja kena settelkan asigment,present lg kuiz lg oh know myb stress akan memuncak tp insyallah sanah akan kawal..

    okey sanah suke gak walaupun minggu stress bakal mendatang sanah tak sabar rasa nak balik kampung ehh sanah balik SABAH best2 ehh tapi klo nak balik kena tempuh final dulu ermm rindu sangat2 dengan kampung halaman masa ini k. cuti 3 bulan ni entah lah nak buat apa ,,tapi plan banyak sangat2 terutamanya plan bercuti bersama geng rangers uhh entah jadi entah tak doa2kan k...

   4 minggu ni juga merupakan hari mendebarkan sanah k...byangkan nak final tapi persiapan 0 ermm masa ni emmang masa study tu tak ada just byk dengan aktiviti dan juga kuliah, asgmnt  dan byk lagi uhh,,, bosan2 gak tapi pa nak wat da nama student ehh

khusyuk la nak study ni

study n studyyy strezzzzzzzzzzzzzz
Post a Comment