Wednesday, March 16, 2011

Best Gileer LagU ini

Assalamualaikum..

       
       Ermm best giler lagu ini,btul kumpulan ni actually dari gangstarz kita pun tak berapa kenal pun actually lagu ini first dengar kat HOT fm erm dengar terus je terpikat ermm,,pas tu cepat-cepat buka laptop nak cari lagu la ni sekali ting jumpa lagu ini,,ehh happy pas tu ulang -ulang ermm actually lagu ini ada kisah tau,,,,macam ni kisahnya haa..lagu ini menceritakan sal kumpulan yang hampir berpisah tapi sekarang da ok kot ehh kita pun tak tahu sangat tapi yang dapat tahu macam tu lah....

  Apa2 pun lagu ini memang best gilerrr ok layan tiba-tiba je teringat kenangan lama-lama upss ehh jangan lebih-lebih pula da nanti da yang nangis ehh....ok la 
Post a Comment