Wednesday, March 23, 2011

Nur KasIH cOmiNg sOOn Lah..

Assalamualaikum

     hai-hai u all ermm kepada peminat NURKASIH tu mesti excited kan uhhh ya la mana tak nya uhh NURKASIH bakal d tayangkan  19 mei ehhh saya pun tak ketinggalan ehhh sukanya tak sabar pa kesinambungan cerita ni uh...mesti ada babak2 sweet ehh tak sabar..


    Ok ni Ost NURKASIH THE MOVIE uh....Tiz pun nyanyi ehh boleh la jg dia nyanyi tak la teruk sangat ..apa yang penting memang preview ni membuatkan sanah ingin tahu pa sebenarnya nak d ceritakan ni eh.....curious sangat....ok pada pengemar NURKASIH nantikan ok kt serbu pawagam k ehh...
Post a Comment