Tuesday, March 8, 2011

seGmeN LePas TeNsIon..

AssaLamualaikum...

    Hello readers erm alhamdulillah sanah masih lagi berkesempatan untuk menulis entry pada masa-masa memuncak ni maklum je la minggu tengah exam.. ehh..exam-exam juga tapi masa nak berehat atau bagi kita orang masa nak lepaskan tension,,,,ermm good newsnya minggu banyak kawan sponser sanah g makan-makan ni ehh,,,mana tak PTPTN kawan sanah baru keluar ermm ni la masanya kita nak bodek ha....

  ermm dalam minggu ni walaupun orang kata musim exam bagi kitaorang ni masa nak bejalan tu tetap ada..eh...mana taknya masa bis je midterm first paper da kua da g shoping tapi bukan sanah la...sanah just follow kawan-kawan.yang best sanah pun kena belanja jangan jelez tau eh...

Ni mkn tYm

PosT tYm

bowlIng Tym

Ni Lah oRg bLnja ktorg N de genG 

tgh peGanG BiL 2
    BesT kan ehh nI bILa masa da duit je ehh...tq 2 aLL frenz yanbg belanja sanah 2 k sanah betul2 kenyang hari tu....suke2 eh,,;lain kali belanja la lagi ya ,,snaah tak akan malu-malu punya haa,,,okk by
Post a Comment