Sunday, March 27, 2011

aKu.saLwa, MaKan N waYanG

Assalamualaikum

     erM actually ngantuk sangat2 masa taip entry ni ermm maklumla bru bis melantak pizza mata betul2 berat,,tapi nak juga kena update blog ni kan--kan;;;berbalik pada tajuk cerita( cube cite2) ehh minggu ni asyik makan , jalan n tgg wayang erm pantang je de masa lapang nak jaalan,,,sem ni  kitaorng lebih kepada makan-makan entah mengapa soma nak rasa..pantang de restorn yg sedap2 nak jg rasa uhh..badan  pun da makin kembang ehh fokus nk turunkan berat badan tapi ermmmm......entah jadi entah tak..miNggu ni menu utama pizza,winmill and others


     Part tengok wayang pula tgk MERONG MAHAWANGSA dan RATU..actually ada kisah lucu tau masa tengok cerita ratu ni ehhh nak tahu punya men besar panggung wayang tu boleh hanya 3 orang je yang tengok ehhhh...sanah,salwa n ardian( kwn kuliah) haa memang nak gelak masa tu pula jam 10.20pm start cerita 2 memang satu pengalaman juga la tengok wayang hanya 3 org ermm..seram pun ada jg la ehh maklum la bilik wayang tu gelap ehh.....ok nak preview ckit tentang cerita2 sanah tengok tu..start with merong k..filem 2 memamg superb la sanah bg 4 setengah bintang ehhh best tengok Marcus so sweet n romantik ehh...jalan cerita yang menarik,,dengan effect yang power uh,,,,tahniah kepada KRU k.....filem ratu pula bagi sanah boleh jela,,layan jela....cerita ratu mengisahkan pencarian ratu cantik yang mempunyai pelbagai halangan uhh,,,,so adventure jg la kalo tengok,,,

    Ok La sanah da penat sangat nak tido ye,,,,,,,,ecok sanah de pertandingan bola jaring k,,doakan sanah and team sanah menang ehh... gud nyte ehh......

nIpIc sanah n saLwa k enjoy..

BesiH kan....tengok 2 asyk makan je
ambOi melantak tak ingat dunia ek 

NI parT kat libarY waT asgment Law

eHH..wyg tym ehh..

MenelaH pelajaran ye mis salwa ehh

Post a Comment