Saturday, March 19, 2011

CONTEST GAYA DAN FESYEN

Assalamualaikum

    
     Hello ehh ok ni FIRST time sanah ikut Contest ni.. saja je nk join sebelum rasa nak cuba tapi sanah , malu ehhhh okk sanah join pun coz nk juga rasa kan mcm ana rsa masuk contest ni ehh ehh.....



        OKey ni fesyen sanah simple je sanah suka fesyen mix n match sanah suka pkai jaket or cardigan yang comel..bagi sanah gaya sanah tak la meletop sangat apa yang sanah rasa okey dan cantik untuk di pakai just pakai la....apa pun sanah memang giler bebeno dengan fesyen ehhh....pantang namk bju cute or selendeng yg de bomb mesti rasa nak beli ehh...hopely u all like k ehhh..



                        
Post a Comment