Sunday, March 13, 2011

BowLing tOurMent....

Assalamualaikum..

   Alhamdulillah berjumpa lagi kita di segmen memnulis entry ehh....hai...apa kabo readers sekalian??ada sihat ke ok mesti tengah pening2 sekarang ni dengan kerja assigment berlambak kan...ala kita pun sama gak tapi sekarang hari minggu ni kita nak rehat bole?? mesti la boleh sape pula nak halang,,,apa pula da yang aku merepek...

   Yoo kelamarin hari sabtu merupkan hari yang best juga coz kita ada pertandingan bowling tau but in same time sanah ada midterm undang-undang pagi tu sebelum nak g tu la.....tapi tak pa syukur bole jg buat ehh,,doakan agar lulus amin..talk about pertandingan tu kan ermm sananh memang puas hati coz sanah adalah calon 3 pemain terbaik bowling uhh best-best tapi nak gito gak sanah bukan terer pun main bowling tu,,,,my bFF rangers noy got the award for best player la uhhh bak kata nazmi raja lawak DAHSYAT................\

   Nak tahu tak pe keputusan bolwing tu???? surprice kita bukan menang pun kita just dapat no 4 je masa bowling tu uhh..tertinggal sikit dari no 3 tapi tak apa da memang adat kejohanan kan ada menang ada kalah....yang penting best ehhh enjoy day le jumpa semua student yang selama ini tak pernah jumpa macam junior-junior,,,ehh


  







     NI lah antara2 best moment ktorang ok ehhh hopely u all enjoy ur day hari ini...sanah nak rehattttttttttttttt
Post a Comment