Thursday, March 17, 2011

LuaHan Dari LubUk Hati

Assalamualaikum..

   owhh yoo u aLL hari ini entah mengapa mud nak tulis tentang apa yang kita rasa....actually ni adalah luahan hati sanah ok tak yang reka-reka okey. Hari ini nak cerita pasal kesunyian hati ehhh malu actually nak cerita tapi tak pe la sanah cuba ehh.... Actually sanah rasa da something sejak kebelakangan ni...bila tengok kawan-kawan masing-masing punya pasanagan....rasa nak macam dowang gak kadang-kadang sanah duduk seorang2 sambil dengar lagu hanya fikir bende ni .....pelik napa tiba2 pula da....coz bagi sanah bendaa ni tak penting mana pun tapi bila je jalan namk la banyak pasangn2 ni rasa jelez pun ada....

  Actually bukan sanah nak sangat ada couple tapi entah la napa sejak dua menjak ni hati rasa macam kosong je...ehh lucu je statement sanah rasa haa kalo kawan naca entry ni malu giler la ...tapi tak pe ni kan blog so kita le luah apa je...yang penting tak menyalahi undang-undang betul tak....

  sanah tahu apa pun yang penting jodoh kan..insyallah tak akan ke mana ehh..sanah suka dengan life sanah sekarang walaupun tanpa bF tapi sanah ada BFF ug super... ehh thanks frenz coz always with me ehh luv u all

Rangers team thnankssssssssssss

Geng Asrama at high skul ehh 
Post a Comment