Friday, July 15, 2011

BoriNgnYa MaLam Ni,,,

Assalamualaikum....

     CaK.....eHH,,,,ermm malam ni pada15.07.2011 sanah mengumumkan bahawa pada saat ni dan ketika ini saya tengah BORINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG.....ermm 2 la sebenarnya nak cakap tu haaa....nak buat pa malam ni,,nak chat kat FB kirim salam la nk chat bEruKband ni taK bagi chan kat sanah Nk berChat dengan kawan2,..Geramm,,,Nk blogwaLkinG ni pUn saMa gak berUkband jadi penghalang asyik lambat je macam siput sedut,,..(eK sipUt TuTttttttttttt )...sO kawan2 pa yang sanah perlu lakukan malam ni ya?? cuba bagi idea cikit?? sOk kena bangun pagi nak keja...macam biasa la kan itulah rutin harian sanah..

    Nak tengok Tv pUn maLas da ada orang kongker....lagipun xda gak cerita yang best,arGhhhhh..ni sian xda orang Nk msj haaa (wat pam2 je la k maksud sanah tu ehh ) nak cerita pa lagi ek bagi rasa bowink..biar malam ni blog menjadi pelepas bowink sanah, selama ni kalo nk bg ilang bowink suka kua tapi kalo kat uma tak boleh lah jalan suka hati ye ehhh,,,,security guard ada haaaa,.,,,

    erm ya cerita sal blog uhh,,,beberapa hari yang lalu sanah ternampaklah entry YUYU ehh ala blogger femes gak tu....bukan main lagi dia bulan ni mahsyuk beb ehh,,,NUFFANG bagi duit RM 1000 lebih erm sangatlah jelez ehh,.,,terfikir gak  bila sanah jadi macam dowang kan..dapat duit yang banyak2 ehhh,,,setakat ni sanah baru je kumpul RM TeeTTT ehh,,,sikit je,,tak ada peningkatan pun...macam CIK EPAL n YUYU le dapat duit dr nuffang banyak tu ek best kan dowang,,,Nak tahu juga pe rahsianya haaa......

    Setelah berjam-jam berleter kat blog ni ,,,mak cemah nak rehat la k...maklumlah mak cemah kan femes 1

Post a Comment