Sunday, July 24, 2011

SyafiQ RaHIm...I Like U.....

Assalamualaikum...

      Morning U aLss pagi2 ni sanah da buat entry ai maklumlah kadang sanah ni macam chipmore jap ada jap xda ehh,,,pagi ni sanah nak bercerita tentang seseorang yang sanah MINAT dan NAK JUMPA (kalau boleh jumpa la) ehh tapi insyallah haaa....Korang mesti kenal dengan kepten bola sepak malaysia ,,,kenal tak...kalau tak kenal tu buat2 kenal je la ye opsss. Ok sekarang ni sanah memang banyak mengikuti perkembangan bola sepak MALAYSIA bagi sanah sendiri bola sepak malaysia bukan lagi ditakuk yang lama tapi ianya betul2 da berubah and thats y sanah mengikuti perkembangan BOLA SEPAK HARIMAU MALAYA,,,,

     About Syafiq Rahim erm antara banyak2 pemain malaysia yang ada sanah suka dengan penampilan,teknik dan juga permainan kepten Malaysia ni. Secara peribadinya da TERPIKAT da dengan syfiq Rahim haaa...Ok dulu sanah pernah nyatakan kat entry yang sanah minat FAHMI ehh tapi sekarang sanah lebih minta SYAFIQ RAHIM jangan marah ya..Dari segi penampilan SYAFIQ RAHIM ni sanah lebih suka penampilan beliau yang nampak ala2 korea la ehh rambut dia pun da berubah yo.,,dari semenjak piala suzuki 2.

Gambar masa piala suzuki

New style ehh sanah suka ni...




       Apa pun sanah akan tetap menyokong anda SYAFIQ RAHIM n hopely syafiq dapat membawa malaysia ke arena bola sepak yang lebih jauh insyallah  amin. Sedikit tentang profile beliau yang sanah temui di internet beliau  lahir pada 5 julai 1987 ( 24 tahun ) ,berasal dari selangor , bermain untuk posisi attacking midfielder, dan bejersy 9 untuk kelabnya dan malaysia 8. Gud luck to u shafiq Rahim i really want to see u ,,,haaa....
Post a Comment