Thursday, July 14, 2011

Perview : Inner JersY n sHawL...

Assalamualaikum...

        Erm sanah kali ini nak shareing kat korang atau lebih dekat lagi sanah nak preview satu FB yang menjuaL inner jersy n shawl kat korang...ok korang le je search kat fb just taip inner jersy n shawal k kat sana korang le tahu dengan lebih lanjut tentang penjualan kat page tu...ok sanah nak preview coz sanah merupakan seorang pelanggan kat butik ni....sanah sangat puas hati dengan layanan dan juga servis yang diberikan,,,setiap kali je sanah komen pa2 kat page ni tuannya akan membalas dengan cepat so sebagai pelanggan tidak la kita tertunggu kan bukan macam sesetengah page yang mengambil masa yang lama untuk membalas komen ,bagi sanah ianya amat melambatkan proses kita dalam memilih ataupun membeli satu barang tu....

  KeistImewahan Page Inner Jersy N shawL.

1. PaGe Ni mesra pelanggan yang maNa yang mana setiap pertanyaan akan dibalas dengan secepatnya.

2. OK selain mesra pelanggan Page ni lebih kepada pendekatan peribadi yang mana mereka menggunakan SMS macam sanah sendiri yang mana pihak penjual akan menghubungi sanah dan memberi penjelasan terperinci mengenai barang yang sanah minat tu..

3. satu lagi keistimewaan bagi sanah terutamanya mereka yang ingin shoping on9 kerana sanah sendiri mengalami masalah dalam shoping on9 ni antaranya msalah BANK. Macam sanah ni kat pendalaman so susah nak dapat bank seperti CIMB atau MAYBANK, so nasib baik la page ni menyediakan pembayan melalui bank BSN mudah la bagi sanah...
Ni adalah brg2 yg d juaL inner pun da gak...korg le lwat http://www.facebook.com/pages/Inner-jersey-shawl/132122076845974. 
     Jangan lupa terjah pula opss lupa korang pun le minta diskaun gak ehh tapi itu bergantung kepada budi bicara tuan empunya la k,,ehhh,,,,anyway pas ni sanah akan banyak preview kat korang tentang shop on9 ehh,,,,wait ok....




Post a Comment