Wednesday, July 13, 2011

SaNaH BacK

Assalamualaikum...

     Setelah sekian lama berdiam diri ehh sanah kembali menulis lagi ehh,,,,heLLo readers apa khabar semua sanah memang rindu dunia bloging sebenarnya tapi kerana line yang lembab dikampung sanah ni,,terpaksa la sanah berhenti ehh,,,bukan berhenti berbloging ok,,selama ni sanah berdiam diri bukan bermakna kisah dan kehidupan sanah berhenti juga actually kalo boleh nak hari2 tulis entry sebenarnya coz ada je bende sanah nak share tapi korang pam2 la kemalasan dan line lembab mendorong sanah untuk mendiamkan diri buat seketika,,,,

     ActuallY selama berdiam diri ni sanah bukannya diam gitu je pun sanah buka juga blog just tak tulis entrey je ehh,,sanah jadi silent reader je ehh...actually memag dah tahu sebenarnya yang draf dah berubah first time buka blog hari itu macam blur juga la nak cari2 mana nak nak post nak view blog actually sampai sekarang pun sanah masih lagi terpinga2 dengan draf blog yang baru ni ehhh...maklumlah dah lama tak berbloging so macam rasa baru jee ...Memang rindU naK nerblog macam dulu ehh,,,sanah pun rindu kawan2 blog sanah LIke KIM,,,,TIEKA,,,ZULKARNAIM.....AINA AMI erm banyak lagi la dorang ni la rakan2 blog sanah yang  yang always komen2 kat SAHABAT BLOG jangan tak tahu dorang ni semua da jadi retis haa kalaH mak,.,,,,kalau dulu le join2 komen2 kat SAHABAT BLOG tapi coz line lembab 2 la yang menjadikan sanah malas nak join ehhh,,,,,,


     saNah cukup berterima kasih kepada followerz eh coz event pun sanah berdiam diri anda masih lagi sudi jadi followerz sanah ehh walaupun tak ramai atleast da la juga kan...Dunia bLog ni kini da jadi peneman sanah kala duka,suka or happy hopely korang terus bg sapport and idea kat sanah k terutamanya dalam dunia blog ni...sanah nak sangat jumpa kawan2 blogger itu merupakan satu impian sanah ehh pa pun thanks dari sanah muaHHha,,,,







Post a Comment