Saturday, July 30, 2011

Cuba cer..cuba cerita..

assalamualaikum..

     Hai u alss lama da x menaip dalam laman ni kan ermm rindu sangat dengan dunia blog uhhhhh.....nak sangat blokwalking macam dulu ermm sekarang tak dpat punya dengan lain macam siput b&*%$() ehhh,,korang pe cer ek ehh geng blogger pun sure da lupa kat sanah kan ehh,,, ye la lama tak muncul uhh...owh ya ehhhh..

    Yuap minggu nak cerita kat korang cuba cer..cuba cer ehh minggu ni sanah bakal menamatkan kerjaya sanah sebagai pekerja CC ( CYBER CAFE ) haaa ,,yup sanah nak berhenti nak katakan sedih tak juga just da perasaan la ehh maklumlah sanah kan bru first time keja ehh ,,,sanah bakal rindu kat staff kat CC yang gitu sporting ehh,,,ya tak lama lagi nak puasa kan,,upss kowang yang lain da bayar puasa ke?? haaa pandai2 la jawab sendiri k . YUp puasa nanti sanah akan berada d umah ehh tapi yang bestnya masa puasa ni insyallah dapat jemputan untuk jadi fasi kat sekolah lama sanah iaitu sekolah menengah kebangsaan tenom ( SMT )ehh..yang m,ana le juga kumpul2 ehh....actually sanah tak preare lagi nak share pe dengan dowang ni erh,,coz nanti bakal ada 1 slot untuk shering dengan student ni eermm..korang ada cadangan bernas tak nak gito macam mana nak shering dengan dowang ni......

     Ok la guys i wanna out da insyallah next week bakal ada entry baru maklumlah kan ,,,sanah da jadi penganggur ehh tak keja haaa so waiting ok...i miss u alss


Post a Comment