Friday, July 15, 2011

Lence Da sampai...

Assalamualaikum....

       Alhamdulillah setelah menanti beberapa hari akhirnya lence sanah da sampai ehh punya la happy ehh,,,first memang susah nak cari lence coz masalah bank ,kebanyakan page yang jual lence hanya menerima Bank CIMB n MAYBANK seperti biasa la ehh..akhirnya sanah jumpa juga page yang le gunakan BANK BSN ehhh,,,,,,actually masa sanah nak cari lence tu kebetulan pula sama hari dengan NISAKAY kenal tak ,,ala retiss 2 ehh,,,kebetulan sanah dan NISA KAY cari lense yang sama colour iaitu GREY ehh,,,,,,erm tapi yang tak sama lence NISA sampai dulu ehhh,,,,,,,,betul tak NISAKAY ehh.....

      Actually da dapat agak da lence tu sampai hari ni coz sanah da contact gak tuan yang menjual lence ni ehh,,dia kata hari khamis kan sampai lence sanah tu ehh,,,,balik2 je dari keja dengan penatnya sanha masuk bilik then ternampak kiriman POS EXPRESS ,,sangatlah happy da tahu pun pa dalam tu ,,dengan rakusnya sanah buka bungkusan tu ehhh..maklum tak sabar kan,,,,nak tengok tak,,,,

tINk ehhhh,,,,,,,,

sO NI La lence saNaH tu,,,,

          Pas je bUka sanah nak cuba la ehh memang tak sabar nak guna tengok ok ke tak,,,,,ehh,,,pa pun sanah puas hati ....akhirnya sanah tak payah pki speak g kerja ehh tu yang amat penting,,dah la susah,,,nak pakai tudung dengan kemas,,,,anyways tak sabar nak tunggu 2 barang lagi k guysss muahh,,,

ambik engaku ehh ,,,,,,ni la haislnya ehh,,muka sangatl pucat ye ehhh,,,,namk mcm warna biru pla


Post a Comment