Saturday, October 15, 2011

Aku Bukan siapa2

Assalamualaikum.,,,

        sekali lagi entry yang meleleH kan apa pun sanah nak ucapkan takziah tuk mybff dia atas kepergian ayahanda beliau, sememangnya berita yang megejutkan tadi pagi yang mana sanah pun masa tu tido tiba2 dia kejutkan sanah da nangis  urmm sanah da lalui semua tu insyallah tuk jadi normal its take time. Be strong sal  we here will sapport u.

       Ermm sanah dah tak tahu nak cakap apa lagi perasaan sejak kebelakangan ni asyik nak sedih je pe la nasib kan ,,,bila ada je yang nak rapat dengan sanah pasti akan membuatkan sanah sakit pada akhirnya,,,,adakalanya sakit tu sanah tak dapat sanah tanggung.......Ya Allah aku berharap agar perasaan ini kana hilang ya allah amin....



Post a Comment