Friday, October 21, 2011

Miss with Genting

Assalamualaikum

      YeaH rasa macam best je hari ni ...coz 1 je kelas pas ni rehat ehh...biasala bila dah jadi student nak rehat je lebih study nya tak...ehhh...alhamdulillah semalam da lepas exam midterm tuk paper OM uhh (operation manegment ) mesti tau kan....kalau tak tahu meh sanah bagitahu cehh ,,paper calculate la ehh pam2 je la kalo paper calculate kan memory ni tak berapa gemar,,,tapi da namanya ambik BBA kena lah ambil gak paper tu kalau tak mana nak dapat grate ehh...

  Tetiba pula rasa rindu dengan genting yupp hari tu masa awal bulan 10 sanah adn rangers pergi bercuti kat genting ,,actually tu first time sanah pergi genting ehh memang terbaek la ehh...kitaorang duk kat first hotel memang excited la kitaorang,....antara yang join ,,,kawan2 sanah uhh dengan guide seorang ehh guide tu tak payah sanah nak sebut la nama dia takut nanti ada yang marah dengan sanah,,,,,

    Memang sangat best gerak hari jumaat then balik sabtu memang sangat2 penat tapi best ,,,yang bestnya sanah dapat peluang main banyak benda kat genting tu uhhhh....sungguh sejuk kat sana ehh ,,,bila teringat rasa  nak pergi lagi sekali ,,kenangan tak dapat lupakan pergi snow world ehh dapat gak rasa ala2 kat oversea kan ,,,insyallah plan nak pergi lagi cuti ni apa pun still in plan la ehh.....doakn je la...










    Ni lah gambar2 kenangan kitaorang ehh memang best ehhh banyak kenangan kat sana semua pun rasa puas walaupun penat tapi penat tu berbaloi kan insyallah we will back  ehh,,,banyak lagi tempat nak kitaorang nak pergi hopely semuanya akan berjalan lancar....

Post a Comment