Thursday, October 13, 2011

AsigmenT owh AsigmenT.....

Assalamualaikum...

        Asigment owh asIgment perhhh minggu Ni memang nak kena siapkan asigment da la minggu depan cuti 2 minggu da nak start da cuti mid sem 2 minggu pula tu....suka gak cuti tapi yang tak best Pihak UUM tukar pla da Sem ni tak ada Cuti Study week so maksudnya habis je kuliah terus nak exam ermmm tak tahu apa jadi...

       Sekaranh pula nak minggu midterm ermm memang cubaan buat sanah la coz next week akan ada berapa banyak exam midterm....so kens kuatkan diri sekarang ni pun da kena sakit,,tapi tak apa tu bukan penghalang be positive ehh...

      sekarang ni tak ada masa da nak hang out macam dulu entah la always je rasa penat,,balik2 bilik je mesti nak tido simpan tenaga la katakan ehhh,,,,perhhhhhhh.....sekarang rsa lemah badan uhh kalau nak ikutkan nak terbaring je kat katil ni,,



 P/s : Mud dengar lagu ni ehhhhhh cuba dengar ehhh







Post a Comment