Saturday, October 8, 2011

DpT jUga,,,,,,,???A


Assalamualaikum Ualssssss

    Morning Readers ermm mod pas jogging td ehhh penat still lagi terasa..penat2 pun masih juga berdaya nak berupdate kan haaa. Fokus with my topik alhamdulillah setelah lama handphone hilang dan akhirnya berganti ehh anyways thanks to wawa coz selama ni memberi perkhidmatan untuk meminjamkan Handphone ehh thanks my bFF muahhhhhhhhhhhh. Setelah selesai berurusan akhirnya dapat juga no lama sanah ehhh happyy double happy kannn....

tQ my dear frenzzzzz

aFteR joGiNg shuT wiTH new Hp ehh


    Alhamdulillah semunya pulih seperti biasa thanks to my mum coz bg $$$ ehh tUk beli handPhone baRu ehhhh thaNks mUm,..,Owh Ye lUpa Hndp Biasa je ehhhh 

Bias je kan ehh 
     Ok la Just tu je Hr Ni madah2 sanah ehh,,,,banyak bnde nak cerita kan korg but mls nk cerita2 panjg okkk by salam........
Post a Comment