Monday, October 10, 2011

Aku sangat ???????

Assalamualaikum


        Sorry la readers coz sejak kebelakangan ini entry ni penuh dengan air mata,,,,

Sejak kebelakangan ni sedih selalu menghimpit hidup sanah
apa yang sanah boleh lakukan untuk hilangkan sedih
sanah lebih suka ketawa agar sedih sanah hilang
sanah berpura-pura tuk  happy agar semua tak tahu sedih yang sanah alami
setiap kali masalah ni datang sanah akan lemah tuk hadapi

sanah harusnya mengelak daripada masalah ini
tapi semuanya pun terjadi begitu cepat sanah tak tahu yang benda tu wujud dalam diri sanah
sekarang sanah ni sanah tengah cuba untuk melupakan semuanya 
hopely sanah akan berjaya 
tak mudah dan tak susah juga kan doakan sanah ok
sanah just harap biarlah semunya seperti dulu insyallah

P/s : sanah tak suka cerita direct masalah sanah coz sanah takut akan ada org akan terluka bila luah apa bila meluahkan semua yang sanah alami sekarang ehhhhhhh chayokkkkkkkkk sanah,,,,
Post a Comment