Sunday, October 23, 2011

YummY Kenny Rogers

Assalamualaikum..

       Hai korang ( ala2 cik epal gitu ) urmm weekend day uhh mesti da ramai kat shoping complex kan sekarang ni ,,,,nak outing uhhh paling tak pun menghadap asigment dan laptop ni 24 jam ehh macam sanah juga lah,,,,kawan2 kat rumah semua da jalan just sanah je dengan MYbFF uhh kat umah ermm mud malas nak jalan ,,penat,,,,n nak siapkan asigment konon,,,,ehhh,,,,Boring juga ngadap asgment so sanah ambil peluang nak tulis entry hari ni...,

     Kelas kau jah "tetiba ingat words tu " ehh sekarang kat kampus da femes da perkataan tu urmm....nak gelak pula ,,yang buat gelak bila lelaki yang sebut balik2 words tu ehhh,,,Jumaat lalu sanah satu kelas je so dapat gak la peluang outing dengan kawan2 kan pergi dengan pensyarah lagi ehhh,,,,kitaorang plan makan2 and gosip2 sikit ehhh,,,,,biasalah pompuan ka kalau da kumpul ada jela cerita yang nak dibualkan,,,,

     Siap punya siap actually plan nak makan tu tak tahu lagi ,,,bila da sampai JJ (jusco) pensyarah ajak makan kat kenny rogers first rasa macam tak nak pergi tau ( ala pam2 je la kenny rogers kan mahal ) ehhhh,,,,tapi bila da masuk tu macam nak cuba je selama ni tak pernah cuba uhh,,,,,bila da nak masuk kitaorang pergilah kat buku menu yang disediakan diluar ,,cheking list ehh ,,,tetiba je nak makan tengok harga tak lah mahal sangat pun,,standard je la kan,,,,,pa lagi dapat peluang serbu,,ehh..

      First masa nak order urmm rasa nak order je semua ehh,,,,tapi yang buat sanah gelak ye la bila tengok kawan sanah order siap khusyuk tengok pelayan tu haaa nak ...lelaki tu pun jadi malu cehh,,,,,,,tak fokus la tu urmm senarai2 makanan,,,,,,,jeng---jengg





       Urmmm memang lawak bila ingat tu,,,,pas tu yang buat kitaorang surprise ehh kawan dua orang tu dapat makan free ehhh xda masuk dalam bil pun wa bukan main lagi korang ya,,,,kelas kau jahh,,,abang tu kot bagi free haaa...

nIa yang first tu,,dia la dpat mkn kek free ehh

yang peace tu faiz dia la tengok cik abg dengan khusyuk ehh,,,dpat makan free ek.
p/s : ngantuk nak tidooo
Post a Comment