Monday, October 24, 2011

BiLa daH bOsaN.....

Assalamualaikum...................

      YeaH bila sanah BosaN saNah sUka....:

1. Main FaceBoOk...


   Urmm standard student mesti nak bersosial secara alam maya kan...pantang je tak ada kerja mesti nak login facebook entah apa yang special sangat paling2 merepek je ehh,,,kat page2 uhh,,,,,

2. Perkara YanG palIng sUka.,..




      Paling best Bila da dengar lagu kat Youtube uhhh,,,,Habis buat kerja mesti nak relese tension uhh and teriak2 sambil dengar lagu uhhh...Hilang doH strezz....

3. Suka ambiL GamBO sendirI ehhh....



     UrMM keja sanah palung suka ye la ambik gambo ala2 PrO gitu macam la pro kan ehh,,,,yang pentiNG editIng Tu,,,sanah sUka edit2 gambo ehhh Ni adaLah gambO2 yaNg saNah ediT sendirI,,,,daH tak ada keja kann,,,,,,

P/s: Penat N fiKir saL asiGment....
Post a Comment