Monday, October 10, 2011

Aku dan BowlIng

Assalamualaikum...

  ELLops u alsss ermm pagi ni rasa mengantuk je maklum la penat dan tak cukup tido pagi ni sanah ada presention for islamic banking so sanah kena rushing tulis entry ni ehhh rushing la sangat kan...ditambah lagi ni my first kuiz tuk subjek ni ehhh tapi apa2 pun insyallah sanah yakin sanah boleh.....

    Nak dijadikan story ni sanah kemarin or hari anad 9/10/2011 merupakan hari pertandingan bagi favt game ehhh,,,mestilah bowling kan rasa best sangat tuk sem ni  coz walaupun tak juara atleast dapat gak no yang buat sanah happy team angry bird menang ehhh....angry bird ni bukan hanya satu team je ok actually 2 team .....ok team kitaorg dapat no 3 je dan satu lagi dapat no 2 rezeki tuk sem ni ehhh........







p/s : apa pun happy coz dapat enjoy game ni yang penting menang ehhhhhhhh
Post a Comment