Friday, June 17, 2011

BiaRlaH

Assalamualaikum..

       BloG terbiar ni sIaN eK ,,hari ni ada MUd nak  tULis entrY coz sekaranG Ni fiKiraN banyak sangat sO NaK luaH dengan somebodY memaNg taK ada Uhh,,sekaraNh nI naK luaH kat Blog Ni,,,Macam NI la kalaU daH tak ada waT apa sanah banyak berfikir,,kadang2 sampai buat sanah sedih,,UHH sekarang ni sanah banyak memikirkan haL keluarGa entaH la sanaH RIndU dengan faMIly kat semporna daH lama sangat tak balik kampung klahiran sanah tu...ermm aYah tak bagi balik sana coz da masalah kat sana so tak dapat labalik sanah uhhhmm=,,,sanah rindu dengan MEREKA my cousin2 semporna kwn2 n macam lagi abOut smporna....
Post a Comment