Wednesday, June 1, 2011

My FiRst ?????

Assalamualaikum,,,

    Hai uals rindunya nak update blog hari2 uhh sekarang macam susah je nak update hari2 coz kekangan sebagai seorang ??? haa tunggu k sebagai seorang apa haaa... tapi semenjak kat my hometown sabah ni line BB xok so faham2 je la kalo blog ni tak berupdate hari2 ok ,,tapoi sanah memang akan rindu dunia blog seperti kat kampus tu haa baru rasa perbandinga kan,,,,kat kmpus kita banyaj masa tapi bila dah?? macam susah da nak aktif kat dunia blog...myb ni my firsr experience la....

    Ok talk about my topik my First uhh myb u alss da curious right ehhh,,ok guyss let me story mory k ehh my first experience n my first time to be wife ????????????????????????????????? haaaa upsss gatai na tak de la sebagai seorang pekerja haa terkejut hampa semua haa...okk sepanjang cuti semester yang amat lah panjang ni sanah bekerja ehh,,sanah bekerja sebagai casher kat n cyber cafe ok ehh...ok la my first day kerja kat sini sanah rasa ok je tapi bosan juga la jusr tak de la keja banyak sangat...... sanah keja sini pun just bagi isi masa lapang dari tak ada buat apa2 baik kita kerja ya dak.....

Ni la suasana cyber cafe tmpt sanah ker

Ni sistem yang sanah kena jaga...


     Yup sekarang ni sanah rindu pula dengan kawan2 kat kampus sekarang baru sedar life student tu memang banyak masa free compare as the worker betul kan uhh kalau dlu excited sangat nak update blog hari2 tapi sekaranh ni rasa macam malas je coz kesibukan dalam kerja cehh macam dah ada kerjaya dah pula haaa,,tapi atleast sanah nak kongsi juga dengan korang apa yang sanah alamai shering is caring ehh ,,,ok reader c u alss in next entry ehh i miss this blog everday ehh k by salam
Post a Comment