Saturday, June 4, 2011

Team Rangers Part 1

Assalamualaikum..

    HarI ni sanah nak tulis tentang sejarah tertubuhnya Geng Power Rangers uHH ok firsT Rangers semuanya berasaL dari sabaH daN gadis2 eHH tak ada lelaki walaupun pada ReaLnya ada lelaki hh..kmi mempunyai 6 orang ahLi iaitU saNah sendiri sebagai rangers pInk,sania Rangers pinK II pada awaLnya tapI menukar warna kepada Putih, Salwa rangers MeraH, Ros rangers Biru, Noy rangers Hitam daN alenG rangers Putih eHH ok paRt One sanah akan ceita saL sejarah raNgers ok...Korang dah tahU kan siapa kah ahLi rangers iTu sekaraNg ni Gambar pULa biar sy kenaLkan

Ni saya..saNah a.k.a Pink rangers

salwa a.k.a rangers merah

saNia a.k,a rangers Pink

ros a,k.a rangers biru

Aleng yang sentum lebar tu ek a.k.a rangers Putih

noy a.k.a rangers hitam

Ni lah gaMbaR rangers BeR satU ehhh kuramg seorg
    

     Ok rangers actually tertubuh bila 5 oranh kitaorang ni selalu bersama dan yang palin penting asal je g kuliah baju meti sama, event nak jalan pun outing baju tu mesti nak sama e hh tu lah rangers..lama2 kelamaan seluruh Kolej dah knal kitaorang Bdk UUM busness lg knaL ehh memang masa tu best arr kitaorang ni memang peramah ckit ehh sampai pensyarah pun le kanal kitaorng ehh....Macam mana dapat nama Power rangers?? erm nama tu tiba2 je dapat ehh so sampai sekaranh ni melekat lah nama rangers ni...Ok korang da dapat knalkan ahli rangers n sejarah rangers ehh ni To Be CountiNue
Post a Comment