Tuesday, June 14, 2011

TerIngaT ZaMaN sekolah

Assalamualaikum


      Perhhh Ni LaH da PecaH reKod saNah tak updaTe BLoG keMaLasan memanG wuJud owH uhh LagIPuN lIne Tak membenaRkaN saNah nak aktif saNgat masa2 kerJa kaLau tak ramai sangat Pelanggan barU la saNah daPat pelUang nak uPdate,,Tadi saNah follow my dad Lah hantar mY mum g sekolaH uhh tetiba bila tengok murid2 tu bersekolah sanah sangat2 rindu masa persekolahan sanah,,,ermm sangat2 rindu nak sangat jadi maam dorang kan,,,hidup seorang pelajar sekolah rendah ni kita lebih banyak enjoy dengan kawan2 kita kan,,saL study ni tak fikir sangat ehhh betul tak haa....

      Zaman persekolahan sanah masa sekolah rendah dulu honestly sanah banyak enjoy bila kat sekolah,,sekolamah tu bagi sanah macam taman permainan tau haa kalau tak sekolah macam rasa sunyi je ehh,,,zaman sekolah rendah juga sanah jarang ponteng uhh,,,,adakalanya tak ada ponteng pun coz my dad sangat2 tegas pasal kehadiran ni,,,ya la my dad pun cikgu juga uhh,,,,ok cerita sal perkara menarik kat sekolah rendah ialah bila je masa rehat ehh main kejar2 main getah lah uhh and banyak lagi lah ehh,,,,korang pun pasti banyak kenangan terindah kan....??

    Kita tinggalkan zaman sekolah rendah ok,,,ermm pas je my dad hantar my mum g sekolah my turn pula my dad hantar g kerja huh biasa klau hantar sy mesti lalu tempat bekas sekolah sanah sekolah menengah ehhh...sanah ada 2 sekolah menengah SMK TENOM sekolah masa form 6 n SM CHUNG HWA sekolah masa form 1-5 ehh terus terang sanah sangat rindu2 kat sekolah cina tu ehh kat sana ,,sanah sekolah 5 tahun so banyak memory yang tercipta ehh ,,,,kat sekolah menengah keadaannya lain pula ,,kat sini dah dewasa so tak le lagi nak main2 ehh,,zaman ni kena seyez sikit maklum lah nak tentukan masa depan ehh,,,,ok first2 kat sekolah menengah merupakan zaman yang paling best bagi sanah coz banyak benda baru yang sanah beljar tentang kehidupan dan sanah semakin matang dalam kehidupan sanah...rmmm n LOVE haaa tak nak cerita lah biasa la budak2 kan ehh.....

Ni kawan2 sanah f6 yg lelaki 2 yap Best studenT for ermm 3.80 PerHH skT USM  eHH salah seoraNg kwan rapat juga gUd lUcK yaP

NI masa ada bengkeL eKonOmi f6 hanYa orG terpILIh je taU le ikut eh kembg ek haaa

Ni sherLy ketUa kelas kItaOrg msa Form6

NoraIni my BFF n my sis ehh dia kwn yg paling sanah syg banyak kngan dr form 1- 6 sanah dengan dia ehh miss u beb skg dia sambung stdy kat UiTM sarawak uhh berpisah juga..la sedey





P/s: Ok Pic masa sanah sekolah menengah,,,,masa sekolah rendah tak de la faham je dulu kamera tak de ehh tak canggih sangat macam sekarang,,
Post a Comment