Tuesday, June 7, 2011

TaK ada MuD PULa

Assalamualaikum


     BaRu je kelamrin cakap tak ada mud nak update tiba2 hari ni ada mud pula ehh,,,entahla hari ni sanah kena pindah kerja uhh malas la kat tempat baru tak macam tempat lama ,,sanah rindu dengan kawan2 kat sana ehhhh..rindu sangat2 ehh haa walaupun beru bkenalan seminggu tapi sanah da mula anggap dorang sebagai adik ehhh...dorang always call me sister entah la macam suka je knal paggl KAKAK mYb sanah ni tak ada adik uhh

   Tapi mud dah ok coz myBFF  datang lawat sanah sukanya siap bawah kuih lagi tu sukanya...bestnya dapat cerita dengan ILa ..ok ila NI MY kawan rapat n kawan baik sanah masa kat sekolah menegah masa form 6 dulu ..best kitaorang dulu ada geng juga kena panggil geng ASMARA uhhh.... 


    UHH anyway kesimpulannya hari ini memang mencabar emosi juga la uhh anyways sanah nak sangat jumpa kawan2 sanha yamg masa sekolah dulu tapi macam susah je uhh ....
Post a Comment