Thursday, June 30, 2011

HaNa TaJIma StYLe

AssaLamuaLaikUm:

       HeLLo reaDers erm seTeLah laMa membisu bLog saNaH berentry lagi ehh Ok kalI nI kIta cerita saL pompN2 PuLa ehh,,,Now HoT HaNa TajIma Punya sTyle TuduNG kaN erm actUaLLy firsTly xmINaT cOz disebaBkan saNaH rasa MUka saNah bUlaT so xBeraPa nak sesUaI paKai aLa2 HaNa TajIma nI eHHmm,,, taPi saPa saNaH meNcUba UntUk menGubaH agaR MUKa saNah taK namK sanGaT bULaT menGuNakn tUduNg HaNa tajIma ni ....



        see Tak naMk sangat BuLaT eH..TakUt saNgaT nak sTyle tUduNg macaM ni sebenarNya ehh.takUt tak menjadI buT akHirnYa sanah tRY Juga Be confidenT aPa je kITa pakai 2 la saTU tIps yanG meNampakan penampilan kIta lebih hebat ehh.......
Post a Comment