Thursday, June 2, 2011

Perlu ke Ada kekasih ?

Assaalamualaikum


     Hari entah macam mana le dapat idea nak tulis sal bende ni tapi memang lam dah nak tulis entry ni tapi macam tak da masa je..ok lah sanah nak minta  pendapat korang ok secara peribadi,,,,bagi korang perlu ke ada kekasih ni?? ermm entah la sanah pun susah nak cakap dari pandangan sanah sendiri KEKASIH ermm adakalanya perlu dan juga xperlu..

     kenapa sanah cakap perlu?? coz bende ni merupakan satu fitrah manusia ingin disayangi dan dicintai oleh seorang betul tak ,,kita sebagai manusia cinta dan sayang tu tak dapat dipisahkan ianya merupakan perkara penting dalam hidup kita untuk mempunyai teman hidup.... sanah akui walaupun sanah ni single tapi perasaan dicintai dan disayangi tu tetap ada...Apakah fungsi kekasih?? ermm kekasih ni merupakan teman rapat yang selalu disisi kita samada susah mahupun senang betul tak?? uhh sanah tak expert la kalau bab2 cinta cintun ni haa,,,tapi apa pun bagi sanah ada baik dan juga buruknya...

    Kenapa kekasih tak perlu ada?  ok bagi sanah adakalanya bila kita berkasih-kasihan ni kita jadi lalai ok ia lah alam bercinta ni sangat indah sampai adakalanya kita lupa banyak perkara dan tanggungjawab yang kita sebagai seorang hamaba,anak dan juga pelajar betul tak...apa lagi jiwa muda ehh sanah pun pernah alami semua tu ..kekasih dan cinta ni juga memerlukan kematangan kerana jika terlalu leka dengan cinta ianya akan membuatkan kita hilang arah...( wah bukan main lagi ayat uhh )

   So u alss decide la ok sanah just bagi pendapat apa yang sanah rasa tentang ni apa pun shering is caring ehh..batul tak..,,uhh kekasih ermm owh wahai kekasihhh
Post a Comment