Monday, June 27, 2011

Entry Pelbagai Rasa.

Assalamualaikum.

         Apa dah jadi blog aku ni tak kemeriahan dengan entry2 yang baru..ermm macam mana nak cakap ek bukannya sanah xle on9 boleh tapi masalahnya sanah on9 bukan kat laptop sanah selalu on9 guna PC kat tempat kerja sanah that y sanah malas nak blog lah,,,apa kaitan ek ok sanah kan suka letak gambar kat blog so kebanyakan gambar sanah kat Lappy 2 coz y sanah malas nak tulis entry,,,tapi kali ni sanah kena update juga coz sanah tak le biarkan blog sanah sunyi tanpa berita dari tuan punya blog ni.

FIRST STORY
           First story sanah nak cerita sal cerita basi sanah ehh ya la entry nu cerita pa yang sanah nak tulis pasal result ehh. Alhamdulillah penantian sanah selama ini berbaloi juga ehhh dari segi pointer ada peningkatan ermm lega ingatkan sanah down untuk sem ni alik maklum lah sem ni sanah banyak study last minit ehh......tapi sanah percaya study last minit ke apa ke usaha iut penting n doa itu merupakan satu combinasi yang terhebat betul taj,,happy sangat ponter meningkat untuk sem ini... sanah juga bersyukur dengan berkat doa ibubapa akhirnya sanah berjaya.....dapatkan pointer yang lebih baik untuk sem ini..

PLANING
          Hopely apa yang sanah plankan dengan mYbFF sanah iaitu ila n jouna akan berjalan dengan lancar amin...actually plan itu biarlah menjadi rahsia setakat ini. Insyallah sanah akan bagitahu sal plam tu ok. Actually plan ni sanah baru je dapat masa sanah baca Majalah Dara untuk bulan ni ermm. Pas je baca majalah dapat idea then sanah bagitahu lah mY BFF ni ila dia pun kta idea tu great erm bis satu kerja..just sekrang ni sanah tunggu hari je ehhh,,doa2 kan plan kitaorang berjaya insyallah amin,,,,

LENSE OH LENSE
            aDoii sanah sangat merana tanpa lense ni ehh bukan apa sanah susah nak cari lense kat kampung sanah ni ada pun tak ada degree alahai ,,,,sanah cuba tanya kawan2 pun tak ada juga nak beli on9 masalah bank pula. Bank yang nak digunakan tak ada kat kampung sanah so sanah kena guna speak alahai susah la guna speak...tudung sanah la terganggu erm tak suka lah..so sekarang nak cari la ni.....hopely dapat ehh.....

DA BELI DA
       aKhirnya dapat gak shoping untuk baju raya alhamdulillah so tahun ni macam biasa la beli 2 kain ehh untuk dijahit tahun nik sanah guna tema upssss haa ok lah sanah bagitahu tahun ni snah guna PINK n OREN ehh fesyen simple je kot...baju kurung biasa ehhh tak nak la fesyen2 sangat just sekarang nak cari shawal nak beli on9 insyallah dapat lah yang berkenang nanti,,,ermm da sakan kan,,,,sanah ni belum da puasa da beli2 ehh ini untuk mengelakan dari berlaku kebuzyan lah ehh,,,

    Ok lah sanah sangat penat dah nak megembangkan cerita ni so entry kali ini banyak story kan ehh so hopely readers tahu perkembangan sanah ehh,,macam retiss pula dah ehh,, apa2 pun i willmiss this blog ok...saLam dan salam 1 Malaysia.
Post a Comment