Sunday, June 19, 2011

HappY faTheR daY Vs happY resULt daY

Assalamualaikum


       HaRI baPa 19 jUn ya harI nI ehh....UntUK maKlumaN semUa sambUtan harI bapa akan d sambut pada bUlaN JUn daN mInggU k-3 harI aHad ehh (infO dgR kaT radIO RTM td pagi ) HarI baPa merupakan harI untUk MeRayakan seoranG insaN yang bernaMa baPa...BaGi sanah baPa banYaK mengajar saNah tentanG kehidupaN sebaGaI hamba aLLaH d dunia ni...naK cerIta ciKit la tenTang bapa sanah ni....Ok saNah panggiL bapa sanah " pak" singkatan Bapa...Nama BaPa sanah MOHD JUL MOHD RINTU.

     Ok laH Bapa sanah nI ermm ramai sangka dia merupakan seorang yang garang tau event masa kat sekolah menengah pun dulu kwan2 sanah sangka bpa sanah ni seorang garang ehh myn muka dia yang serius kot kalO masa berjalan tu ehhh,,,tapi disebalik muka garang tu ehh bapa saya seorang pelawak ehh siyez kalau bapa sanah dah bercerita memang lawak ,,lebih2 lagi bila kami da berkumpul and bercerita2...ehh oK La lets me introduce My daD ehh...


Ni La  En mohd jUL a.K.a BaPa saYa
      Ok en Mohd Jul nI actually seorang yang take care tentang anaknya tak kira lah dari segi pergaulan ke agama or anything disiplin harus dijaga"maklumlah seorang cikgu disiplin" kat rumah masa sanah kecil semuanya bapa sanah jaga antaranya" jangan jalan2 seorang diri" bergaul dengan orang yang baik"  dan banyak lagi....satu lagi bapa saya ni sangatlah pentingkan akademik ermm semua kena A la subjek tu ,,,urmm da cikgu kan alhamdulillah lah sanah dapat gak keputusan yang sanah dan ayah sanah inginkan uhhh,,,,,syukur alhamdulillah,,,satu lagi sanah strez berkaitan bapa sanah (sowie pak) uhh bapa sanah sangat tegas bila sanah kua uma eermm...balik jangan sampai petang ek ,,kalau lambat cikit kena telefon uhhh ,,,tapi bila da besar ni kelonggaran 2 da ada ,,,ehh walaupun dia tetap bapa sanah peyayang uhhh,,,,,,I lOVE U DaD

        Ok la..berKaiTan resuLT pULa owH nO sanah ingat harI resuLT UUM kUa BUkan meN debaraN sAnah aiYaaa.....upa2nya sOK jam 3 barU le tahu resULT tU uHH anywaY wIsH me Gud LucK u alss,,,,i always wanT tO be gUds sTudenT evenY NOt eXceLeNT UHH ...HOpeLY I Can gIve Big presenT sempena MymbUT harI baPa NI denGan kpUtUsaN yanG baIK ehHH.....ok mUahhh
Post a Comment