Saturday, June 18, 2011

HarI YaNg HaPPy

Assalamualaikum

   Hari JUmaat KemarIn merUpakan harI bersama family eHH bIs je sanah kerja,, sanah n parents makan kat luar uhh ye la sekali sekala kan coz parents sanah kerja tak ada masa nak outing ...bila dah outing tu memang tak sah kalau tak makan...yuopppp ehhh...jom22 kiTa tengok menu2 yanG sodep2 itu ehh..
LaPo deN tGK mkn2aN nI ehH upss coklaT 2 len la ehhh

Kerja Time ehHH
      Ermm besT2 la klmrN eHH mKn N g Belnja barang2 dapur dengan family rasa ehh naK jUga Kan join g berbelanja uhh...ye la kena praktikal haaa,,,, Ok gUyss entrY kalI pendeK je K bY
Post a Comment