Sunday, May 29, 2011

HarI sepI ku ,,TeTaP beRisi

Assalamualaikum..

    Seperti yang sanah janjikan yang sanah akan tulis entry actually mood sangat malas dengan keadaan line mcm siput ni ermm tapi sanah try juga kah demi My blog ni yang sepi tanpa berita ,,,, yUp berkaitan denga tajuk sanah persembahkan tu errmm hari sepiku tetap berisi....ermm mean is walau pun sanha sepi dan tulis apa2 dalam berblog bukan bermakna sanah tak ada idea ok banyak aktiviti sanah buat mas menyepi tu ehh nak cerita semua macam tak larat pula nak taip ehhh ok la first dengan mY last daY wiTh rangers N frenz kat kampus.

      Ok Nak dijadikan cerita seperti biasa plan ni da lama dah uhh ,,memang kalau da habis exam kitaorang nak celebrate la konon hari merdeka tu uh,,,, Last paper sanah ialah Sains dan pemikiran Etika uhh start jam 2,30pm-5-00pm keluar je sanah dari dewan terasa beban da kurang ehh,,actually tak sabar sebenarnya nak raikan hari kemerdekaan tu,, apa lagi rangers ni kua dengan pensyarah la uhh makan kat pizza uhh best sangat ,,sambil spent time sama dengan kawan,,tak sangka pula jumpa kwn2 lain so pa lagi downg pun join la ehhh








  habis dengan tu kitaorang spent time pula main bowling uhh yang lucunya dowNG Yang lain pakai baju kurung ehh nasib bek sanah tak pakai baju kurung masa tu uh,,,xde pula sanah capture gambar ek..malam tu memang balik kat blik sangat2 penat erm hanya tuhan je tahu dengan tak cukup tido,,pas tu kena packkking barang pula uhh nasib la jadinya tak le tido ermm...so cerita punya cerita kena berjaga juga lah coz jam5am kena berkumpul da bas nak hantar ke KLIA,,,,yeah perasann masa tu happy giler,,alahamdulillah sekarang sanah da kat sabah ehhmmmm....bagi yang kat semanjung tu tke cre k sayang2 ehhh,,,,nnt insyallah sanah balik lagi  ksaLam


Last memory before balik sabah
Post a Comment