Tuesday, January 25, 2011

Ada PenganGGu???seeraMnya

AssalamualIkum ladiess2222 n pe ek apa2 je la

    Yooo what Up ....entry kali ni mmg bunyi seram ckit la cerita sal pganggu..yupp pcya ka anda dengan pgangu2 ini??sanah blive it 100% erm coz right now i m fce this situation owh nooOOoo,,memmG rsa rImas je n sakIT hTI n seram gaK dgN pganngu ni....kalO la saNah da kUasa Lama da sanah rsa nK lenyapkn pganggu ni....buT it stiLL out oF my contrOL ,,

   mYB korG sDg2 tertanYa2 pganGGu oe yg sanH mksuDkan 2 ermm actually ianya makluk yg lebih menakutakn daripda jemblanG seram giler beb,,,,ceH2 msti da khusyuk 2 nk dgr crita ni okey2 i tell u all ..actully pganggu 2 da lah mkluk yg mganggu sanh kat hP je haaaaa.....dont know la dr mn get my numb then asyk disturb pla 2...yg pelik sanah xpna gto nama sanah pun but dia da tahu.....sanah da pakat da dgn mybff nia ermm nak knakan mamat ni tp dia mcm tahu je mybff so we all make decision bhw org n  knal sanah n de geng n msti bdk kmpus busness gakkkk,...but the question iss wat pe bnde mgarut 2 nk kacau2 sanah,,klo pun nk bkwn be gentle okkk pling pantag klo org mcm ni bg sanah dia pgecut,,,

    so bg jejak yg brada d luar sanah ,,,i want 2 tell ckit ehh be gentel ok if nk bknal2an 2  ermm wat org skt hati je klo nk smbunyi ni,,,but skg ni still lg wat siasatn sal org yg ganggu sanah ni ,...wait n see nnt sanah da dpt tahu sanah akan tulis lg entry k,,,,

   okey ni out from topik ermm mggu ni bgitu mcabar coz i hve a lot work,,asgmnt da menunggu kdtgan sanah ni,,n the other think pla kna wat outside research ermm need to prepare ,,,especially 2 meet golongan2 koprat ni ...kena sedia dgn soaln2 for this asgmnt....owh ya msti thn bru cina bdk2 smnjg le blik kan wa bestnya sanah kna duk uma sabah jauh tauu ,,so xdpt balik...sanah nak blik ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ehh....okey2 la syg2 sanah nk out ta salam..

msa bowiNk gilerr kat blik so outing nk captre pic sndri

frOm the other side
\
Post a Comment