Saturday, January 8, 2011

sHoppInG daY vS saD daY

AssalamUaLaikum....ellop

     shoppiNg..shOppiNG i lIke THIs PaRT haa3(geLak bg nak raK) hR SabtU ni memBuaTkaN aK tersenyUM lEbaR eHH mn TaKnya saNah shoPinG baGaI naK raK ehh eRmm happY aPa2 pUn saNah kNa BersYUkur dlu" syUkuraLhamduliLLah" rezeKi ALLah..bagI pd saNah eHH ,,,,aLa bUkan saNaH yg baYar Pun sOmanya sPonseR By mY mUM eHH tHanKss MuM cOz sponser sOma 2 ek xmeNa tgn taU ..MaK la temaNkan sanaH shoPing tadI wa besT sgT singgaH satU shopping komPlex x saH klo da beG plastIK yg d bwH,,,aPa pUn sedIh gaK cOz tOdaY saNah lasT spent tYM dengan fmLY sOK nk fligT 2 yg sAnAh Bg tajUk entri "shoppIng daY Vs saD daY tu" coz 2 la maK blnja saKan tU untuk saNah bUkan saJa2 taU ehh ya La aNak dIa nk bLik da mesti suNyi dorG ehh..

    Td semPaT la kuMPl dGN dfmlY wpUn xlengkaP tP xpa ktoRg mkN kaT pizza Hut yummY,,,mmG mcM ni La bIla saNha naK bLIk stdY ermm kTorg aKan kuMp...sOk hr ahad saNha akaN flIGht jam 10.55am dOakan sanaH smpi dgn selamat ok entaH la smPI koLeJ nnT mcM mn nI eHH ,,,,,mestI riUH gIler bIla da geng rangers bKumpL ehh,,,,,

GileR sbLum kUa sJoopINg Kt posT dlU


POsT lG 

shawL yg sanah da RembaT sale mRah jee taU
RM 11.90 N RM12.90 ehh


eHH nI lG beg pINK colOur favT ehhh

Upss terlebIh sudaHH


Yum22 eHH my parentss msa kat pIzaaa


whaTever pUn ehh saNah da LalUI semUa ehh sO xda La sedIh sangaT Kikiiki thaNks mY mum sanggUp teMankaN aNakmu INI shoppINg n tolOng bayarKan sekalI jasa maK taK aKaann saNah LUPA insyallah....oPss uTUK my daD tOO wpUn xjOin ktoRG ehH coz pam2 la lelaki mn le jOIn kanG membeBeL pULa haa Thats mY daD sO bIla da aKtvt shOPPING brLaKU my MUm n me jakL a ehh OkeYY NNt caKap2 lagI k eHH saNah nak oUt Ni sOk nak fliGht ok bY wsaLam ehhh
Post a Comment