Thursday, January 6, 2011

Tiga harI aK BlokwaLking...(PengaLaman La Konon)

AssalamUaLaikum..

      HeLlo yeppy...ehh happy mud pula tiba-tiba bukan pew da sanah nk cerita lah pasal pengalaman sanah yang xseberapa ni  yang menjelajah dari satu kota ke satu kota haaaa aNda pcya ??? ehh alahai bkn kota tapi dari satu blog ke satu blog....ermm okey la actually sanah kan masih baru lagi dalam dunia blog ni so sanah sebagai junior ehh,,,ataupun bdk baru belajar ni mencuba la meninjau-ninjau blog yang lawa2,cutu mute, n byk lagi lah...nk d teruskan cerita,,,nk tahu tak setiap kali sanah singgah perkara yang sanah lakukan ialah follow downg ehh then pas 2 tggl link blog sanah kat shot dorg( promosi blog katakan). ermm sanah banyak dapat ilmu berkaitan blog ni masa sanah buat blogwalking ni.....pa yang sanah dapat tahu dr blog2 yg terhebat "klo nak tambah follower kita salah satunya kt kna selalu promosi n wat blokwalking" ermm...apa lagi sanah pun aplikasi lah pa yang blogger2 senior ni katakan...alhamdulillah da la juga yang follow sanah walaupun tak ramai ehh...(malu sebnrnya) kiikikik

     weI jelez tGk soma blogger yang femez 2 ramai followers uhh contohnya FATIN LIYANA, CIK EPAL.IRINENADIA n banyak lagi lah uhh dorang ni lah mentor2 sanah dalam dunia blog maklum lah sanah kan budak baru.....selama tiga hari gak la mata sanah ni asyik menghadap laptop sampai mata pedis sangat2 uhh....apa le wat sanah minat so soma hal just simpan kat belakang ehh....sakit kew pa ke eh....

    anYway sanah hope sgt2 ehh pas ni sanah le dapat ilmu daripada blogwalking ni ehh,,,sanah nak teruskan perjalanan ehh,,,,so see u wasaalammm...

Miss dgn anak2 Buah sanah Yg NaKaL Ni ermm Kiss N hug frOm kaK saNah,,baby n adIk muaHH..
Post a Comment