Wednesday, January 12, 2011

NaK cerIta fesyeN...

AssaLamuaLaIkumm.....

       fEsyen eRm mesTi pompn2 sOma ska PaRT ni eHh Pa Lg kaT duNia bLog Ni...sanaH mMg seseoRg yG mgemaRkn fesyeN erM bG sanaH 2 da MMg mInaT dR kecIl Lg eHh...bCaKaP saL fesYeN sKG NI le d KaTakan soma ReMaja McM saNah mmG TaK sAh KaLaU x bfesYeN  kaN2...eHh betUl taK??? Pe lG seKarang fesYen tIdaK thad Kpd mereKa tg btUduNg skG da MajU taU Yg brtUduNG Pun Le bfesyEn gaK ...sanah sKa tGk fatIn LiyaNa..ayUnaR ,irIeN N byK lG lawa dowg mmG cute2 KLo baB2 fesYen btUduNg ni...sanah PuN x ketInggaLan gaK eHh cOz saNaH lUv sgT2 fesyeN...pe lg skg PLinG hoT fesYen bTuduNg eHh,,,ceH2 wanIta d LuaR saNa pasTi trUja kLo cerIta baB fesYen,,,,

    dR segI persOnaL saNah sukakaN fesYen yG siMPle tP lOOk diffrenT ( tp Bkn mcM ladY gaga Ok) sanaH sKa sesUatU yG keMas uHh,,,,dLm saNah berfEsYeN nI saNah sKa wat reseaRch taU ,,,saNaH seLalu tGk tIps kaT bLog uhH mmg byK xrUgI sO sanaH saRankan pD meReKa Yg nk wat kLainaN pf imeJ mereKa aPa lg pd mereKa Rmaja Yg bTuduNg Tu kT KNa waT research sebLumkT mgUbaH caRa pMaKaiaN kT kaNg takut PLa jd Mcm LadY Gaga (fesYeN PelIk)...

    AcTualLy bKn saNah Je yG sUka Bdg fesyeN tP BesT2 fReN saNah Pun aLahaI ktoaRg KLo da shOppinG da mMg bGanding baHu akaN sapporT eacH otHeR La kaTakan masing2 jd Pnasihat ImeJ haa..Nk syOrKan tU La Nk syOrKan IniLaH sYOkNya,,,

sO nI la gaMbO2 Yg mmG sKa sgT berPosiNg ehh



YummY mKn2 eHH 

ThIs Rangers TeaM Okkk

B est freNz saNahhhhhh

wIndow shoppIng


Post a Comment