Tuesday, January 18, 2011

sTart bZ

AssaLamualaIkum soma....

    bRu nk uodate blog erm uhh faham2 je la da start kuliah ni so banyak benda kna fikir sekarang masih lagi pening2 ermm .....pastu asgmnt da bermula bkn 1 byk pula tu very the worry ermm...so pas ni klo jarang2 update blog erm pam2 je la...seperti entry tahun baru sanah hari tu sanah nak buat terbaik semampu sanah untuk sem ni nak tingkatkan prestasi pelajaran insyallah amin...doakan sanah juga ek kawan2 sekalian ehhh.....saya tahu soma skg pun especially pljr2 d luar sana tu tgh bz gak mcm sanah haa maklum la klo da buka sem ni....study,asgmnt,n aktvt2 lain da mmg jadi rutin pelajo.....

Bz2 ehh stdY2 pOniNg kapalO deN

     Pas nI xda msa Lg Nk shOpping haa duIt pUn da xda PtPtn lUm masuK lg ermm coz kptsaN uuM lmbt ckit kua hr tU so kna tuNGGu la... haaa aPa la masiH gak ingaT shoppINg ek sanaH nI nak wat mcm mn klo bowink sanah ska jln2 then bila da jln2 tu namk la bnde2 yg kt suka uhhh,,,,mn le tahan pe lg klo tgk shawl trbaru skg ni kah2,,,,,,apa pun niat sanah yg penting nak stdy ehhh ok shoping2 soma 2 simpan pkara k-2 da msa insyallah tak kan k mana,,,,,,btul2 tak kwm2? walau mcm mn pun stdy Is IMPORTANT then others uhhh doa2 kan la sanah k...upps nk crita wa bestnya kwn sanah mean my cousin ri tu dpt g upm yg bestnya dpt jumpa kak AYUN uhh sempat ambl gambO jelez oII ehh haaa...bILa la dpt jumpa2 blogger2 ni eK sanah nk jumpa jelita2 women ni ehh,,,,,http://diyla89@blogspot.com uhh ni cousin n memerangkap my cousin yg dpt g upm hr tu....
    ok2 syg2 sanah sekalian wanna out da ehh hopely kt le men komen2 agi ehhh,,,,,insyallah da masa sanah akan update blog sanah ok,,,ermm right now sananh byk msa nak wat blogwalking haaa....2 pun klo line Brobnd ni Ok kalo x hampeH la k saLam muahhhhhhhhhhh u aLL


                              erM posT sanaH ehhh ceH2 byk ska sgt post haa
Post a Comment