Wednesday, January 5, 2011

RisaUkN sOmebOdY

AssalamuaLaikum guYs

    Seperti da korg bca ermm sy tgh rsaukn seseorg ermm msti tetanya2 sape kan fuh,,okey sanah sbnrnya rsa tak tenang mlm ni coz my bff hva a problem n make her down ermm sanah sbgi kwn msti la rsa apa yang dia rsa skg..sanah tgh brusaha untk memujuk dia doakn sanah agar dpt menenangkn kwn sanah,,sanah tak nak dia salah pilih jalan hanya kerana msalah yang d hadapinya ,,sanah nak dia bangkit dan berfikir coz soma orang da msalah apa pun msalah 2 boleh di selesaikan ermm (msalah yg kwn sanah hadapi tu sanah rahsiakan ok demi untuk menjaga hatinya) bg sanah wpun pa trjadi dalam hidup itu semua ada hikmahnya,

wake up girl i luv u my bff

    Apa yang penting sanah kena selalu mendoakan agar dia dapat menghadapi masalahnya dengan tentang amin. Adakalanya kita pun jatuh sahabatlah oranh yang terbaik untuk mengembalikan semangat yang telah down tu betul tak?? ermm okey mlm ni sanah da terlajak da smpi sekarang xtdow2 agi ermm....risau jg keadaan kwn sanah... mcm besa la klo da xtdow ni hobi baru sanah ada blogwalking eh,,,so excited when sanah tgk sifu2 blog soma very proud wth them eh,,,,,alamak da menyimpang pla da dr tajuk ehh,, okey la doakan sanah okey guys luv u.,,,,
Post a Comment