Friday, January 14, 2011

KhurafaT+ bOwLing erMM mGIsI msa BowiNK kU ...

AssalamualaIkum..

    HarI nI cuTI fuyOOO happY gIla....Tp saNah trFkr naK wat pEr taK kaN nK duK kat blIk je...eeMM daPat la idea G main bOwlINg bsa team Rangers,,,maiN samPaI 2 gaMe erMM besT gaK da lama xmen boWlIng sO naK maiN la...bG ilangkan bowiNk yg mencenGkam Jiwa ceH ayat pya La pOwEr Giler..

erM kurg teaM ktorg ehh Post msa men bow;lInf

eK aaNak sape ni


     Pas je maiN bowlINg mmg xtahu naK buat pe sO teTiba je dpT akal nk tgK wayang erMM pILih pya pILih akHirnya Nk tGK khurafT best giler fIlem tu mmG seraM tahaP gaBan spNjg tGk tu filem tU tangaN tutup maTa je haa gIle xseraM tiBa2 je hantU tu mUncuL ermm,,nasib beK da kwN sanaH haaa,,,aPa pUn mmG syabas kaT sYamsUL wYg tu mmG seraM wei salUt kat dIa La..uhh..enjoy2 pun sanha tetap ra xbesT coz best frenz sanah xder..spnjg JLn td mmG rsa xbpe enJoy sbnrnya




   ceH pNaT2 neneK membebeL harI nI haaa aPa pUn kOrg G la trY2 tGK filem khUrafat 2 oK sanah grenti mmG besT tp make sure La KUat smgaT k..TakUt da pULa da YG PengsaN haaa,,,aPa pun moRal dlm cerIta 2 besT gaK 2 yang pentiNg JGn mgeMaLkan bnde2 KhurafaT,,okeY nY salam U aLL
Post a Comment