Friday, January 21, 2011

kIsaH saNah,saLwa N sanIa d Hri thipusaM

Assalamualaikum elloppp alL

   ceRITa cinta cewaHH tP bkn itu yg sanah nk tulis untuk entry kali ni ...anyway sanah nk ucap happy thipusa, day 2 all celebrate it uhh,,,,cerita Psal hr thaipusm ni tringat klmrin da 1 peristiwa....erm ecuba teka??? tet msa da time haaa ....nak tahu klmarin merupakn 1 sejarah tercipta apabila 3 gadis yg sungguh jelita (weKK nk muntah puji dri n de geng haa...) sejarah yang mana amat memalukan n amat melucukan,,,,,gini ceritanya....

   aDa 3 org gadis ni semangat sangat nak g klas tutoriaL ermm wa maklum la rajin la katakan haa......bkn men lagi nak bsiap g klas tu..actually 3 org gadis ni mmg tahu la yg hari tu cuti sempna thipusam tapi gara2 seorg mamat ni yg bg information salah so dgn slumber ktorg g kampus dgn niat yg suci n murni lg tu ehh....tiba2 dlm pjalan nk g kampus tu ada seorg junior tegur ktowg la" nia(my bff) ada kelas ke??" ktorg pun ckp la mmg da klas ....uhh org soma pun tgk ktorg msa tu.....tup2 masuk je pkarangan bangunan  xda seorg manusia pun just 3 org gadis ni ,,ya allah msa tu mmg rsa marah dgn mamat 2 siap maki2 lagi ehh...then ktorg malu gak coz nk kua dr kmpus 2 rmi org haaa.....

  Tapi atas niat suci nk menimba ilmu 2 kami x malu nk kua( bkn x malu tp wat muka keta kebal je la) haaa kua je dr pn2 bangunan 2 ktorg g la restrnt sebtulnya mmg da strategi la kmi nak g restrnt 2 ,,mgelakan ktorg drpd malu yg amat besar nk cover2 la konon....tp junior yg tegur ktowg 2 just tgk je la ktowg lalu n myb dowg nk gelak pun da,,,ya allah mmg rsa sebal je klmrn uh,,,,di sambungkan story mory ni cerita ni bkn sahaja ktowg tahu malahan le d katakan tman2 yg 1 kos dgn ktowg ambl busness tahu ya allah bkn men lagi dowg ktwakn ktowg .....siannya la gadis2 yg bnma sanah ,salwa n sania 3s ni jadi mangsa ejakan uhh...

nI la pbat2 bsiap nk g klas tp xde org uhh

sempat post agi wpun da xda klas klmrn 2 ehhh sian kan

   yeP mmg klmrn harI melucukan buaT 3S ni eHH gadiS2 nI siaN d ktwakan Oleh rakan2 mereka xpe ada lori da bas nnt 1 hari korg pun korg kan gak ekkk
Post a Comment