Monday, January 3, 2011

TahUN barU 2011 eHh....

Assalamulalaikum ,,,,

     eLo..happY neW yeaR guys2 kU eH...tahUN brU ni adoii nk crita pe Ya uH yUP actUalLy byK btUL nk cRita2 NI ehh....insYaLlah aKan d hUraiKn satU persatU eHh,,,oKey smpeNa tahUn barU Ni nK crIta La saL azam eHH (malu) azaM tahUn nI nK caPaI yG terbaiK dLM pLjarN matLamT Yg lebiH jeLas bIaRLa raHsIa ya ,,,yG pnTNG da aDa KLu nk TingkTN pLjrN 2 La azaM utaMa sY tahUN ni  k sGT caPaI,, smanGaT N moTIvasI pUN da Ada InsyaLLah doaKn je saYa nI ek..aMIn...secoUnd eHH erMm enTaHla seJaK msUK duNIa bLog nI sKa bTUL dgN fesYen uPsss pe kaITaN oKeY leTs me TeraNGkn eH,... acTUalLy msa NK skOdenNg2 bLog2 oRg ni sY jMpa La bpe bLOg nI yg Mn pemILiknYa  vERi beauTy wth her fesYen especIaLLy cra dIa bTuduNG ehhh sTarT dR c2 sY miNaT nK ikuT duNia bLoG n menGikutI peRkmbGaN bLiaU iatU faTin Liyana...sO Nk d JadIkan ceRIta brKaitan dgn azaM eHH saNah nK maTanG dLm brFesYen cOz I Like berfesyen2 Ni ehH....

Ni saLah satU fesYen tuduNg sanaH sKa ehh
siMPle nI saNah ubaH2 ckit eHh,,

     OkeY LeTs cOuntiNue,,eRm actUalLy saNah skg ni takUt n nervers Coz RslT bKaL kUa..enTaH la McM xYakIN je erMM seLalU mcM ni La KLO waiTING rEsuLT nI maKe me MOre NerVes taKUT nK rePeaT esPecIally FinaNce PapeR adoII Hya AllaH je G tahU msa jwB papER 2 Uh,....seLaiN PkRa 2 Yg membimbaNgkaN saNaH aDa Lg erMm pa saL nK bLIK kMpus fuHH BKn pe eH,,TakUt nK tempUhI wakTu2 stdUy Pd seM 4 Ni erM saNaH mcM xYakIn je uHH,,TP aPa pUn sanaH nk jadI posiTive jUsT do iT fO mYselF n paRents 2 Yg pNTNg cOz 2 Yg jd keUtaMaaN saNaH kaN pLezzz I PraY mO deaR2 ku ehH...amIn Uhh.....

    DunIa BLog nI mjd saTU hObi saNaH sKg sO matLamT sY adaLah saNah nK jadI bLoGger yG serIus eMM ByK yg saNaH kna Bljr saL bLog nI...sO hOpelY bloggeR2 yG heBaT2 2 Lew la tLG Nk shaRe2 Dgn saNaH OkeY saNaH bTUl2 nK jD bLoggeR mCm Korg eHH...HopelY deW la BLoggeR trbaca EntRY sY nI ehh...saNah tahU saNah kNa bYK sTdY n tgk2 bLog yG laiN gaK sbagI menTor saNah eHh,,,hOPely u aLL caN be My menTOrr plezz eHh...OkeYY bY ehh taaa tII tUU wsaLam

                                                       eHH ska dGN phOtOshOt eHh

                                                This My bff eH yG sKa dGn PhoTosHot ehh
Post a Comment