Wednesday, January 12, 2011

saNah TaK ada keLas..

AssaLamuaLaikum...

     HarI iNI korG da TaHU kaN ,,,spT yg saNah tULis tJUk entRY tu eHh,,,,besT xda keLas uHH,,,dR pagI teRperaP kaT bLik weiI besTNya (bOsaN gIler kaT biLik) daLah seoRG2 kat bLIK saLwa lUM balIk sUmpaH mcM org gIla sanah dI bUaTnya.....daLam2 bowiNk2 tU tIba2 je INgat nK wat sOmethIng eHh,,,saNaH naK jaLan,,,sO mangsa saNah iaLah besT frenz saNah la Nia ehh saNah bwH dIa g shOpping ehh kaT tescO erM..plan Nk belI shawL barU er...eHh xhbs3 buang duit ..

ermm tgh ceri brg pe Tu saNah oii???

Msa Nk posT ehh mKn yummY

      besaNya setiaP kalI saNha nK jaLan2 ker ,window shopIng,or shoppIng mesti da saLwa uhh skG dia luM da sO saNah g dgn mYbff nia ehh,,,klO saLwa ermm gerentI dIakan bwh g k-box uhhh giLer dGn k-box..erMm ceriTa msa kat tescO pLa ermm sanha n\mcM besa g shOP yg saNah seLalu belI shawL kat sanha bYK chOice ehh...n muRah2 ,,pa lg saNah anGkuT 2 shawal N 2 anaK tuduNg syRia ermm..plan nK bli satU je,,then sanah g tescO bLi la alt2 kperluan ckit erMm hbs la dUit ehh,,sOwie bapa n mY mUm i spenT a Lot money todaY ehhh



      

          Upss ya sanah pUn  nk cerIta ni ermm Td saNah siNggah kat blog cik epaL erm kna kUtUk anOy ermm daHsyta gila org Tu kuTUk cIk epaL n raKan2 erMm kLO saNah mcM tU ermm da Lama da rsa NaK bg pnamPo ermm,,,saNaH taHU bKn sOma org sKa dGn kITa tP orG tu kna La paM okey Kt da bLog masiNg2 sKa hatI la org tU nak tuLis aPa pUn klO xska taK yaH nk bca bLog dIa ermm Ok,,,amaRan ehh k..kT pUn manusIa biasa sO xsoma bnda 2 sempurNa k..ehh yg sanah sian fatiN liyana pUn kna kutuk weII blogger ksYagan sanah pUn kena,,,xpe fatIn we stIll luv u beB ...okeY2 la da puas saNah membebeL ni saNah stOp da K da...tke cre ..saLam dr saNah  muah
Post a Comment